top of page

Naša škola

Američki institut nudi kvalitetnu poduku engleskog jezika od strane iskusnih učitelja koji su ujedno i izvorni govornici. Nudimo Vam besplatno savjetovanje koje će Vam pomoći u odabiru pravog tečaja za Vas. Našim radom ujedno promoviramo našu zajednicu, učvršćivanje kulturnih veza između Hrvatske i SAD.

Naši polaznici

Naši su polaznici stanovnici RH i stranci koji žele poboljšati svoj govor, gramatiku i pisanje. Nudimo tečajeve od početne A1 razine sve do napredne razine C2. Dob naših polaznika se kreće od 4 godine starosti naviše. Nudimo individualne i grupne tečajeve, a svoje polaznike smještamo u grupe slijedom konzultacija i provjere znanja u cilju stvaranja najboljeg okruženja za učenje i savladavanje jezika.

Naša misija

Naša je misija poduka i podržavanje razvoja govornih vještina naših polaznika. Namjera nam je razviti ljubav prema engleskom jeziku. Ujedno, želimo da se naši polaznici ugodno i samopouzdano prilikom korištenja engleskog jezika te ih želimo podržati u cjeloživotnom učenju.

Naša vizija

Naša je vizija pružiti svu moguću potporu kako što učinkovitije komunicirali koristeći engleski jezik. Fokusirani smo na razumijevanje, točnost, tečnost, proširenje rječnika u cilju razvoja praktičnih i kritičkih mislioca. Naša je temeljna vrijednost izgradnja zajednice kroz naše polaznike te im omogućiti da postanu informirani građani koji predstavljaju i hrvatsku i američku kulturu.

bottom of page